El robatori més surrealista ha passat a Mataró

Els Mossos investiguen el furt d’objectes a 23 persones mentre realitzaven una entrevista de feina a Mataró

Comparteix la notícia
Entren a robar 4 vegades seguides a casa del seu veí a Cunit

Mossos

Els Mossos investiguen el furt d’objectes a 23 persones mentre realitzaven una entrevista de feina a Mataró

Els Mossos d’Esquadra investiguen el furt d’objectes personals a 23 persones que es van presentar a una suposada entrevista de feina col·lectiva en un centre de ‘coworking’ de Mataró.

Un cop van tenir reunits tots els candidats, els falsos entrevistadors els van fer deixar els objectes persones en una sala mentre els feien passar a una segona on havien d’omplir un formulari amb tota la informació requerida.

Passada una estona, en veure que els entrevistadors no tornaven, els candidats van anar a la recepció on van comprovar que els havien sostret les seves pertinences, bàsicament mòbils i joies. Els lladres tampoc van pagar l’espai llogat al centre de ‘coworking’ on van donar dades falses.

Els suposats entrevistadors llogaven l’espai en un centre de negocis per generar un entorn de confiança i s’aprofitaven de la necessitat de la gent per poder accedir a un lloc de treball ben remunerat.

La investigació es va iniciar l’11 d’agost en tenir coneixement del primer robatori i fins ara ja hi han 14 denúncies de furt. La investigació continua oberta per tal de localitzar els autors i no es descarta que hi pugui haver més víctimes.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “El robatori més surrealista ha passat a Mataró

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings