Un home reté la parella a casa seva a Torelló i quan hi va la Policia els ataca i mossega

L’home, de Torelló i sense antecedents, està acusat d’un delicte de detenció il·legal, atemptat als agents i violència de gènere

Comparteix la notícia
Drogat i sense carnet: La fa grossa a Reus

Mossos

L’home, de Torelló i sense antecedents, està acusat d’un delicte de detenció il·legal, atemptat als agents i violència de gènere

La Policia Local de Torelló ha detingut un veí per retenir presumptament la parella contra la seva voluntat. També li imputen un delicte d’atemptat contra els agents i violència de gènere. Va passar aquest dimecres a les deu del mati.

Una persona coneguda de la parella va avisar que tenia la noia retinguda des del dia abans. Un cop al lloc, els agents van demanar a l’home que obrís la porta de l’habitació on estava la noia.

Segons la versió policial, l’home va resistir-se en el moment de la detenció, va donar cops i puntades de peu i va mossegar els dos agents. Ja detingut, va intentar fugir en un parell d’ocasions sense èxit. Seguidament, el van traslladar a Vic per rebre atenció mèdica i tot seguit va ser lliurat als Mossos d’Esquadra.

El detingut, que no té antecedents, està acusat d’un presumpte delicte de violència de gènere amb detenció il·legal i atemptat contra els agents. La seva parella no presentava lesions físiques i va declarar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings