Els restaurants catalans que han assolit dos sols a la Guia Repsol

Comparteix la notícia

Altres restaurants catalans han rebut 1 sol a la Guia Repsol

Els restaurants catalans que han assolit dos sols a la Guia Repsol

Els restaurants catalans que han assolit dos sols a la Guia Repsol

Comparteix la notícia

Altres restaurants catalans han rebut 1 sol a la Guia Repsol

Els restaurants Bo.Tic, de Corçà (Baix Empordà), i Castell Peralada, de Peralada (Alt Empordà), han aconseguit aquest dilluns dos sols de la Guia Repsol 2023 en una cerimònia a Alacant, al País Valencià.

El xef Albert Sastregener i la metre i sommelier Cristina Torrent estan al capdavant del primer des del 2017, mentre que el cuiner Javier Martinez coordina la direcció del segon al costat del cap de sala i sommelier Toni Gerez.

La Guia Repsol també ha reconegut amb un sol nou restaurants catalans, Aleia, Atempo, Come, Enigma (d’Albert Adrià), Granja Elena, Pur – Impur (de Nando Jubany) i Slow & Low, tots a Barcelona, a banda de Quatre Molins, a Cornudella de Montsant (Priorat), i Er Estrangèr, a Betren (Vielha e Mijaran, Val d’Aran).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Responsable: Digital Toginama S.L. Finalitat: publicar els vostres comentaris. Legitimació: per al vostre consentiment exprés. Destinataris: no transferirem les vostres dades a tercers, tret de les administracions que estiguin autoritzades legalment. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica en informació addicional. Informació addicional: a la nostra política de privadesa i protecció de dades.