El restaurant de Messi té nou propietari: Torna a fracassar

El restaurant de Leo Messi no aixeca cap

Comparteix la notícia
La jugada del PSG que podria acabar amb Messi fora de l'equip

Antonella Roccuzzo i Leo Messi

El restaurant de Leo Messi no aixeca cap

Leo Messi, a més de dedicar-se a jugar a futbol i guanyar molts diners per la seva feina, també té diferents negocis d’hostaleria. L’actual jugador del PSG era propietari d’hotels a Sitges, Mallorca i Eivissa. També es va animar a muntar un restaurant al carrer Enric Granados, un dels carrers més exclusius i més animats de la capital catalana. Hi ha molts establiments i tots molt bons.

Aquest local en concret era de tapes i plats típics de la cuina mediterrània. Es deia Bellavista del Jardín del Norte. Es podia menjar per una mitjana de 40 euros per persona. Aquest negoci no funcionava i es va tancar fa uns mesos. Ara hi ha un nou establiment, amb un altre nom, però dons del mateix local. Es diu ‘Salvaje‘ i aposta per la cuina fusió. Menjar japonès i també talls de carn de qualitat.

Doncs sembla que és u n desastre. Això diuen les crítiques. Té una nota mitjana de 2,5 al portal Tripadvisor. Aquí, la nota mínima és de zero i la màxima de 5. Seria un aprovat pels pèls, però els comentaris critiquen molt la qualitat dels aliments i també dels cambrers.

“Preu desorbitat per a la baixa qualitat, pagues pel local, pel xou i per l’esnobisme. La resta tot pèssim”. Una altra opinió més llarga és flagrant: “En la meva vida ens havien tractat tan malament en un restaurant. Teníem una reserva i ens van fer esperar una hora dient-nos que la nostra reserva estava molt ben posicionada a la sala. Acabem en una taula contra la paret sense poder veure l’espectacle. Per disculpar-se ens van convidar a una ampolla de cava que després ens van intentar cobrar en el compte. El menjar és bo, però el preu desorbitat per al qual és. Per finalitzar diré que el compte ens la van haver de fer tres vegades, amb errors a favor seu, per descomptat. Indigna’t, és clar que no tornarem”.

Restaurant

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings