El repte de Puigneró al PP

Puigneró veu les paraules de Belarra com una “obvietat” i diu que Espanya està sortint de la UE

Comparteix la notícia
Jordi Puigneró

Jordi Puigneró

Puigneró veu les paraules de Belarra com una “obvietat” i diu que Espanya està sortint de la UE

El vicepresident del Govern, Jordi Puigneró, ha convidat el PP a recollir firmes “a favor de Catalunya i no en contra del que han decidit els ciutadans de Catalunya”. Puigneró ha criticat els populars per la iniciativa i ha carregat contra la manifestació prevista per a aquest diumenge a la plaça de Colón de Madrid, en què hi participaran PP, Ciutadans i Vox i a la qual s’ha afegit la fundació Francisco Franco en les darreres hores.

En aquest sentit, Puigneró ha assenyalat que “amb els feixistes no s’hi va ni a prendre un cafè”. El vicepresident ha recordat que la recollida de signatures que va tirar endavant el PP contra l’Estatut “ens ha portat on som ara”. “Demano que reflexionin i que no cometin els mateixos errors”, ha remarcat.

D’altra banda, Puigneró considera “una obvietat” les paraules de la ministra de Drets Socials, Ione Belarra, que creu que no s’hauria de detenir Puigdemont, Comín i Ponsatí si passen la frontera. En aquest sentit, el vicepresident argumenta que Espanya va ingressar el 1986 a la Unió Europea però “n’està sortint des de 2017”.

“No és concebible a l’Europa del Segle XXI que hi hagi eurodiputats que puguin anar a qualsevol país de la Unió i no ho puguin fer a l’estat espanyol”, ha remarcat.

Per tot plegat, Puigneró ha demanat a Espanya que “rectifiqui aquesta posició” per deixar de sortir ” a marxes forçades” de la Unió Europea.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings