Es complica la renovació d’aquesta crack del Barça

Jennifer Hermoso, més lluny de la renovació

Comparteix la notícia
Barça femeni

Barça femeni

Jennifer Hermoso, més lluny de la renovació

Si pensem en futbol femení ens ve un nom al cap: Alexia Putellas. Ella va ser la guanyadora de la Pilota d’Or i és la millor jugadora del món. Qui va quedar segona també és jugadora del FC Barcelona. Estem parlant de Jennifer Hermoso, una gran futbolista que acaba contracte aquest any 2022 i que encara no ha renovat. La seva continuïtat no està assegurada i pot passar de tot.

Hermoso es una de las jugadores que té més nom al futbol femení. Assegura molts gols cada temporada i és per aquest motiu que està venent cara la seva renovació. Actualment es troba negociant els termes amb Markel Zubirrateta, responsable del futbol femení i fill de l’il·lustre porter. En principi, no hi ha d’haver cap problema, ja que el talent i el compromís és innegable, però pot passar de tot.

A més, el futbol femení viu constantment una guerra per intentar professionalitzar el sector. En aquest sentit, s’ha creat un nou sindicat al marge de AFE, impulsat per les jugadores del Barça Andrea Pereira i Patri Guijarro, que demana millorar els seus drets i que tinguin més protecció.

De ben segur que els termes de les negociacions passen per aquí. Un salari digne i just i, a més, que el FC Barcelona es comprometi amb la Real Federación Española de Fútbol i amb les institucions que corresponguin, per aconseguir la professionalització de la lliga femenina de futbol. No fer-ho, és discriminar les jugadores respecte els futbolistes del futbol masculí.

Afortunadament, en els últims anys s’ha obert el debat sobre el futbol femení. El FC Barcelona ha apostat amb molta força i l’equip és clar guanyador en totes les competicions. Els mitjans de comunicació en fan més difusió i l’opinió pública ha normalitzat el fet que les dones, igual que els homes, també es puguin dedicar a l’esport i, més concretament, al futbol.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings