Problemes al Barça per la renovació de Ronald Araújo: El principal motiu de discòrdia

Comparteix la notícia

S’encalla la renovació de Ronald Araújo

Ronald Araujo més a prop de renovar

Ronald Araújo continuarà al FC Barcelona

Comparteix la notícia

S’encalla la renovació de Ronald Araújo

Ronald Araújo s’ha convertit, en molt poc temps, en un dels jugadors més importants del FC Barcelona. Normalment es tendeix a donar més importància als jugadors d’atac, perquè el gol és el mitjà per guanyar els partits, però els defensors són igualment importants per mantenir el marcador a zero i acabar aconseguint punts, partits i títols. El central uruguaià és sòlid, ha demostrat compromís i té la plena confiança de Xavi Hernàndez.

El club l’ha de renovar perquè finalitza contracte l’any 2023 i el FC Barcelona corre el risc que se’n vagi gratis. Són molts els pretendents que hi estan interessats i que estarien disposats a pagar per la seva compra. Tot i això, les negociacions estan estancades i el principal escull és econòmic. Araújo coneix quins són els termes dels nous contractes de Pedri González i Ansu Fati i vol cobrar igual que ells.

Araújo se sent enganyat per Joan Laporta, qui fa temps que li diu que la situació financera és complicada i que cal fer esforços. Tot i això, el central va veure quin seria el sou de Ferran Torres i es va sentir traït. Si hi ha diners per al valencià, també hi ha diners per a mi, va pensar. L’ex del Manchester City té una fitxa anual de 5 milions nets i unes variables que podrien arribar fins als 11. L’última proposta sobre la taula d’Araújo és de 4 milions d’euros nets.

La seva pèrdua, igual que la de Gavi, seria molt dolorosa pel FC Barcelona. Xavi Hernàndez ha donat la cara en més d’una ocasió i ha exigit a Joan Laporta que la Junta Directiva faci un esforç per retenir aquests jugadors. Si se’n van, el club haurà d’anar al mercat i també pagar per adquirir nous jugadors. La renovació és l’única sortida.

1 pensamiento sobre “Problemes al Barça per la renovació de Ronald Araújo: El principal motiu de discòrdia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings