Gir d’última hora en la renovació d’Ansu Fati

Ansu Fati posa data a la renovació d’Ansu Fati

Comparteix la notícia
Ansu Fati, Barça

Ansu Fati, Barça

Ansu Fati posa data a la renovació d’Ansu Fati

A mesura que passen les hores, anem coneixent noves notícies. Aquest matí sabíem que la renovació d’Ansu Fati es complicava per culpa del seu representant, el polèmic Jorge Mendes. Si fos pel jugador, seria un sí assegurat, ja que ha manifestat la seva intenció de continuar al club. Tot i això, Mendes volia un contracte llarg, amb una clàusula de rescissió de 1000 milions d’euros que baixés a la meitat en cas de tres anys en blanc i amb u n sou més alt del que el Barça estava disposat a pagar.

Un entrebanc que ara sembla salvable. De fet, el FC Barcelona ja ha posat data a la signatura de la renovació d’Ansu Fati. Té 18 anys i hi havia molts dubtes sobre la seva continuïtat. El barcelonisme patia perquè temia un nou cas Messi. Ara, club i jugador haurien arribat a un acord i haurien quedat per demà dijous per signar el nou contracte.

D’aquesta manera, el representant no aconseguirà el què volia, és a dir, enriquir-se gràcies al seu representat. Ansu Fati hauria decidit continuar la seva carrera al Barça i acceptar el salari (molt més elevat que l’actual) que li oferia Joan Laporta.

El Barça tindria assegurada la seva peça clau de la davantera dels propers anys. Ara faltaria segellar l’acord amb altres jugadors de renom i pretesos per Laporta com Haland o Dani Olmo.

Comparteix la notícia

4 pensamientos sobre “Gir d’última hora en la renovació d’Ansu Fati

  1. El Barca es el millor. La pregunta es val la pena? Pagar el que digui
    el representant i pagar aquesta variarítat
    de diners? NO

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings