[VÍDEO]: L’emoció de Raquel Sans després d’una notícia

Raquel Sans emociona els catalans

Comparteix la notícia
Raquel Sans

Raquel Sans

Raquel Sans emociona els catalans

Els periodistes de TV3 són humans i no són de ferro. És per això que són tan estimats i gairebé són com de la família. Avui parlem de Raquel Sans, que després de donar una informació sobre l’eutanàsia, s’ha emocionat. Ha hagut d’agafar aire i s’ha hagut d’armar de valentia per tal de continuar.

Ella i Xavi Coral donaven pas a una informació llarga, de gairebé 4 minuts, sobre la Llei de l’eutanàsia i explicaven un cas a Girona on un pacient amb 73 anys que no podia ni parlar i patia una malaltia neurodegenerativa, va demanar durant una visita mèdica morir a casa amb la família.

“-Papa, vols preguntar alguna cosa a la infermera? -Com ho haig de fer per morir tranquil? Ho he vist a la tele, ara ja es pot fer“. Aquest va ser el testimoni que va deixar tothom glaçat. “Hi ha informacions després de les quals s’ha de respirar… (agafa aire) fondo“, va dir Sans.

Moments com aquests fan els periodistes més humans. Són persones properes, amb sentiments, com qualsevol altre treballador de qualsevol sector. A TV3, els Telenotícies Migdia i Vespre són líders d’audiència. Són per detalls com aquest.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings