[FOTO]: La impactant imatge de Ramon Pellicer amb barba

Apareixen fotos de Ramon Pellicer molt canviat

Comparteix la notícia
Ramon Pellicer al TN

Ramon Pellicer al TN

Apareixen fotos de Ramon Pellicer molt canviat

Ramon Pellicer, juntament amb Toni Cruanyes, és un dels periodistes més estimats de TV3. Amb edats diferents però amb excel·lent talent, ambdós són uns professionals de bandera que expliquen l’actualitat informativa de manera clara i entenedora perquè els espectadors de TV3 puguin estar al dia.

A l’estiu sempre es veuen cares noves, però també conegudes. Carles Costa substitueix Cruanyes, a qui hem vist fer una paella per llepar-se’n els dits. Pellicer ha anat de vacances però no sabem on. Sí sabem que la seva filla va patir Covid uns dies abans de marxar. Ella mateixa ho va explicar a través de xarxes socials.

No he vist fotos actuals seves però sí antigues. Un Ramon Pellicer amb barba i també molt atractiu. Les imatges corresponen a l’any 1993, gairebé fan 30 anys. Hi ha qui diu que no ha canviat gens i altres diuen que ha millorat amb els anys, com el bon vi.

Pellicer està casat amb Lali Colomer. És una cara menys coneguda de TV3 però també és una periodista de la casa. Ha presentat programes com Entre Línies o també ha dirigit diferents documentals.

Des del 1987 fins al 1993 va estar casat amb Julia Otero, també coneguda periodista de TV3, cadenes estatals i d’altres mitjans com la Ràdio Onda Cero.

Martina Pellicer
Martina Pellicer
Pellicer amb barba
Pellicer amb barba
Ramon Pellicer i Lali Colomé
Ramon Pellicer i Lali Colomé
Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings