Ramon Espadaler hiperventila contra Junts per desmarcar-se de l’acord pel castellà a l’escola catalana

Comparteix la notícia

Ramon Espadaler crida JxCat a “reflexionar” i retornar al pacte per modificar la Llei de Política Lingüística

Ramon Espadaler

Ramon Espadaler

Comparteix la notícia

Ramon Espadaler crida JxCat a “reflexionar” i retornar al pacte per modificar la Llei de Política Lingüística

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha fet aquest dissabte una crida a JxCat a “reflexionar” i tornar a l’acord a què van arribar dijous amb PSC-Units, ERC i comuns per modificar la llei de política lingüística. “És important que Junts es mantingui en el pacte, perquè ens hi juguem molt de cara al futur”, ha dit durant el Consell Nacional de la formació.

Espadaler ha assegurat que aquest pacte és un “exercici de responsabilitat” que està “a les antípodes dels populismes”. A més, ha remarcat que “no és només un pacte per la llengua, sinó també per la cohesió social, la convivència i la qualitat en l’educació”.

Espadaler ha afegit que “el pacte en si mateix ja és positiu”. Segons Units per Avançar, l’acord preserva la vehicularitat del català sense menystenir el castellà quan subratlla l’objectiu de conèixer les dues llengües en acabar el cicle educatiu i perquè té en compte l’entorn de les escoles.

El secretari general d’Units per Avançar ha remarcat que “venen temps difícils” en els quals “caldrà escollir entre pactar responsablement entre diferents o abonar-se als populismes”. És per això que ha demanat als partits amb responsabilitat de govern que siguin “capaços” de gestionar les “noves situacions”, tant a nivell estatal com a Catalunya.

1 pensamiento sobre “Ramon Espadaler hiperventila contra Junts per desmarcar-se de l’acord pel castellà a l’escola catalana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings