Els missatges franquistes del futbolista Rafa Mir

Rafa Mir juga amb la Selecció espanyola

Comparteix la notícia
Rafa Mir

Rafa Mir

Rafa Mir juga amb la Selecció espanyola

Rafa Mir és jugador del Sevilla. També juga amb la Selecció espanyola. Tot i això, aquest futbolista murcià no és notícia per la seva vessant esportiva sinó pel que diu fora dels terrenys de joc. Enyora la dictadura de Franco, no se n’amaga i ho exhibeix a través dels seus perfils de xarxes socials.

Mentre Rafa Mir jugava un dels partits dels Jocs d’Olímplics van començar a aparèixer algunes de les seves piulades antigues. No eren d’aquell moment, però es començaven a fer viral i demostraven el tarannà del jugador murcià format al Real Murcia i al València.

Vaya viaje me están dando las dos tontas estas y el puto maricón, se callaran? O me tengo que poner agresivo? EstoConFrancoNoPasaba”, escribia deixant clar que el dictador Franco tenia més mà dura contra els incívics i que caldrien governants com ell i lleis com les seves.

“Valla palo me acaban de pegar por un bocata y una cocacola en el aeropuerto, 9 pavos me an metido los cabrones”, escribia deixant clar, a més, que no sap escriure correctament la seva llengua. Deu ser culpa també de la immersió lingüística de Catalunya.

Unes piulades semblants publicava el seu amic Daniel Ceballos. També nostàlgia de Franco i masclisme i ‘cunyadisme’ contra les noies joves que tenen els pits grossos. Es preguntaven si els tenien d’aquesta mida perquè aguantaven la respiració mentre feien fel·lacions.

Daniel Ceballos
Daniel Ceballos
Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings