El PSOE s’emociona amb les paraules del Borbó al discurs de Nadal

El PSOE coincideix amb Felip VI que és “necessari” garantir l’exemplaritat i integritat de les institucions públiques

Comparteix la notícia
Un ex treballador de Zarzuela continua parlant i diu això de Felipe i Letizia

El rei espanyol Felipe VI

El PSOE coincideix amb Felip VI que és “necessari” garantir l’exemplaritat i integritat de les institucions públiques

El PSOE ha coincidit amb Felip VI en el fet que és “necessari” garantir l’exemplaritat i integritat de les institucions públiques. La presidenta dels socialistes, Cristina Narbona, ha subratllat que, en el discurs de Nadal, el monarca ha “convocat” els representants de les institucions perquè siguin “exemplars quan a la integritat pública i moral”. Narbona ha afirmat que el monarca “ho considera necessari” i ha afegit que el seu partit “també” per “reforçar les institucions democràtiques i augmentar la confiança de la ciutadania”.

Alhora ha destacat la insistència de Felip VI en “el respecte al diàleg i la col·laboració entre totes les instàncies públiques” per assolir “els grans acords” que calen en un moment de “transformacions enormes”. Per a Narbona, els temes claus del discurs de Felip VI també han inclòs “l’orgull de país” per la “gran solidaritat” que s’ha demostrat “en aquests moments difícils”, així com per “l’esforç dels sanitaris i els servidors públics”.

Alhora, la presidenta del PSOE ha subratllat que el monarca ha demanat “major responsabilitat individual i col·lectiva” per fer front a la pandèmia, alhora que ha ofert una mirada “optimista i realista” basada en els avenços dels últims temps i “on la pertinença a la Unió Europea” permetrà “el creixement econòmic necessari per sortir d’aquesta situació”, en al·lusió als fons covid.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings