El PSG diu prou: Surten a la llum escapades de Ramos mentre està lesionat

Ramos encara no ha debutat amb el PSG

Comparteix la notícia
Sergio Ramos

Sergio Ramos

Ramos encara no ha debutat amb el PSG

Sergio Ramos sempre ha estat un jugador força prepotent. El seu caràcter el feia l’ídol perfecte per als merengues i durant molts anys va ser un dels més estimats al Santiago Bernabéu. Després de moltes temporades i de ser un dels jugadors amb més partits disputats amb el Real Madrid (podria haver assolit el rècord si hagués seguit un parell de temporades més) va forçar molt les negociacions amb Florentino Pérez i va acabar marxant.

Ramos té el seu germà com a representant i la diferència de nivell amb Florentino Pérez és evident. El President del Real Madrid no acceptava les condicions d’un Ramos que volia seguir amb condicions d’estrella de primer nivell quan l’edat i les lesions ja l’estan castigant. De fet va acabar lesionat la temporada amb el Real Madrid i encara no ha debutat amb el PSG. Amb aquestes circumstàncies, Florentino no va tenir cap problema a deixar-lo marxar. I s’ha acabat veient que no es va equivocar.

I Ramos dóna llargues per debutar amb el PSG. Ja ha dit que espera a estar recuperat i que complirà el contracte (acaba el 2023). Tot això està fent emprenyar els dirigents i aficionats del PSG. I per si no n’hi hagués prou ara s’han filtrat escapades de Sergio Ramos que no agraden gens. Es considera que això és una prova de la seva manca d’implicació mentre està lesionat.

Aquestes escapades són majoritàriament a Sevilla. Cal recordar que el defensa va néixer a la província andalusa, al poble de Camas, i hi té diversos negocis. Un d’ells és el de cavalls, una de les grans aficions del jugador espanyol. Al PSG estan farts d’aquests viatges i creuen que Ramos té el cap a una altra banda. Una situació similar a la de Gerard Piqué, que ha rebut crítiques per estar pendent de temes fora de l’esport mentre el club pateix una de les seves pitjors crisis.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings