La proposta ultra del PP per “militaritzar” les aules catalanes

El PP registra una iniciativa per crear una Alta Inspecció Educativa que vetlli pel castellà a l’escola i actuï d’ofici

Comparteix la notícia
Ridícul del PP amb els indults

Ridícul del PP amb els indults

El PP registra una iniciativa per crear una Alta Inspecció Educativa que vetlli pel castellà a l’escola i actuï d’ofici

El PP ha registrat aquest dilluns al Congrés una proposició de Llei per creat una Alta Inspecció Educativa que “garanteixi que els alumnes puguin rebre ensenyament en la llengua oficial de l’Estat a qualsevol lloc del territori”, i que “s’encarregarà que els centres educatius siguin llocs d’aprenentatge lliures d’adoctrinaments”. La iniciativa proposa que els funcionaris d’aquesta Alta Inspecció tinguin la consideració d’autoritat pública i puguin actuar d’ofici o per denúncies particulars.

“Quan observin infeccions les traslladaran al Ministeri i proposaran actuacions, i si són constitutives de delicte les comunicarà al Ministeri Fiscal”. Segons el PP, aquesta Alta Inspecció també “comprovarà” els currículums, llibres de text i material didàctic, i vigilarà que les matèries comunes s’imparteixen d’acord amb el que diu la llei estatal.

També “verificarà” que els estudis cursats “s’adeqüen al que estableix la legislació de l’Estat”.

A més, el PP vol que comprovi el compliment de la normativa sobre les característiques de la documentació administrativa específica que s’estableixi per a cada nivell d’ensenyament, i també que controli que les subvencions i beques s’atenen als criteris generals i elevi una memòria anual sobre l’ensenyament a les comunitats autònomes.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings