Més problemes per inscriure Ferran Torres

Malgrat la sortida de Coutinho, no n’hi ha prou per poder inscriure Ferran Torres a la Liga de Fútbol Profesional

Comparteix la notícia
Ferran Torres

Ferran Torres

Malgrat la sortida de Coutinho, no n’hi ha prou per poder inscriure Ferran Torres a la Liga de Fútbol Profesional

L’herència de Josep Maria Bartomeu és un gran problema per al Barça. Es va notar el passat estiu amb les sortides de jugadors com Messi o Griezmann, s’ha notat durant tota la temporada a nivell esportiu amb jugadors com Coutinho o Umtiti que no aporten res i cobren molt i es torna a notar al mercat d’hivern per la problemàtica per inscriure nous jugadors. El Barça necessita alliberar massa salarial i està fent molta feina per aconseguir-ho. Però no és fàcil tenint en compte els contractes desorbitats de l’època Bartomeu.

Un primer pas ja s’ha fet amb la cessió de Coutinho a l’Aston Villa però el Barça encara no en té prou per poder inscriure Ferran Torres. L’extrem valencià està lesionat i en principi tornarà pels volts del 20 de gener. El Barça encara té dies per trobar una sortida a Umtiti i Lenglet però si no aconsegueix que almenys un dels dos marxi, serà molt difícil poder inscriure Ferran Torres.

El Barça és optimista però tenint en compte l’actitud dels dos jugadors (a diferència de Coutinho, els dos centrals francesos tenen 0 opcion de ser al Mundial de Qatar) tot podria passar. L’herència bartorosellista, una vegada més. I encara caldrà patir-ho durant uns quants anys més.

Al proper estiu caldrà seguir treballant en aquest aspecte perquè els jugadors amb contractes més elevats marxin o es redueixin el sou de forma molt considerable. Hi ha quatre noms clau en aquest sentit. Piqué, Busquets, Jordi Alba i Sergio Roberto. Es tracta de jugadors que han fet molt pel Barça, especialment els tres primers però que ja tenen una edat i el seu sou no es correspon al rendiment que poden aportar. Tots ells entenen la situació i caldrà veure si el més convenient és que segueixin (amb rebaixa salarial, això sí) o marxin. Gerard Piqué ja va dir que no seguiria per ser suplent.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Més problemes per inscriure Ferran Torres

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings