Ja se sap la morterada de lloguer que Messi i Antonela pagaran pel seu nou palau de París

Comparteix la notícia

Surt a la llum el preu del lloguer del palauet

Leo Messi viatja a l'Aràbia Saudita

Leo Messi viatja a l'Aràbia Saudita

Comparteix la notícia

Surt a la llum el preu del lloguer del palauet

Leo Messi, Antonella Roccuzzo i els seus fills s’han desplaçat a viure a París. La sortida inesperada del FC Barcelona va provocar que la família hagués de fer les maletes de manera urgent i viatjar cap a la capital francesa. Van abandonar la seva mansió de Castelldefels i tocava buscar casa a la capital francesa. Els primers dies van viure en una suite d’un hotel però poc després van fer el trasllat.

Des d’aquest diari vam explicar que era un palau de 7.000 metres quadrats de terreny dels quals 2.000 construïts. Espais amplis, piscina interior, pistes esportives a l’exterior i un llarg etcètera. El preu de compra eren 50 milions d’euros però Messi va dir que no. No pas perquè no s’ho pugui permetre sinó perquè només hi vol viure dos anys i després vol tornar a Barcelona.

Hi viurà de lloguer i pagarà 150.000 euros al mes. Si us pensàveu que el vostre lloguer de 1.000 euros (cent euros amunt, cent euros avall) era car, multipliqueu aquesta quantitat per 150. Es troba a 30 minuts de l’Estadi i a 15 de la ciutat esportiva.

L’import no ha transcendit de manera oficial, però la premsa francesa assegura que no s’allunya gens d’aquest número, ja que coneix el preu que estava fixat abans que Messi s’interessés per aquesta ‘casa’. De fet, algunes fonts asseguren que quan el propietari es va assabentar de qui era el seu inquilí, va decidir pujar el preu mensual 10.000 euros més al mes.

3 pensamientos sobre “Ja se sap la morterada de lloguer que Messi i Antonela pagaran pel seu nou palau de París

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings