El President d’Aragó perd els papers per la detenció de Puigdemont i fa un discurs propi de VOX

El President d’Aragó demostra el seu tarannà espanyolista

Comparteix la notícia
Javier Lamban

Javier Lamban

El President d’Aragó demostra el seu tarannà espanyolista

El president de la Comunitat Autònoma d’Aragó, Javier Lambán, ha valorat la detenció del President Carles Puigdemont a Sardenya i no ha amagat la seva alegria. Ho ha considerat una “grandísima alegria” i ha confiat en què acabi a una presó espanyola. Així ho ha explicat al parlament autonòmic en una resposta a una pregunta formulada per un diputat de Ciudadanos.

Lambán ha afirmat que “no se le oculta a nadie que existan dificultades para que, al final, veamos en la cárcel y sentado en el banquillo al presunto delincuente Puigdemont”. Unes declaracions que provenen d’un dirigent socialista però que podrien haver sortit perfectament d’un dirigent de VOX.

Tot seguit ha afegit que confia “en que esto se resuelva felizmente con la presencia de este señor en la cárcel y en el juicio al que necesariamente ha de ser sometido”.

No hem d’oblidar que aquest senyor és el president d’aquesta comunitat autònoma i que pertany al PSOE, el partit que encapçala el “Gobierno más progresita de la historia”. Els socialistes també són els socis preferents d’ERC a Madrid, amb qui els republicans pactaran (o tenien intenció de pactar) els pressupostos. Són també aquells qui van donar suport a Mariano Rajoy per aplicar l’article 155 a Catalunya.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “El President d’Aragó perd els papers per la detenció de Puigdemont i fa un discurs propi de VOX

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings