Política

Xuleria de PePe Borrell davant l'ONU

El cap de la diplomàcia europea, l'espanyol Borrell, ha intervingut davant el consell de seguretat de l'ONU, i hi ha la seva opinió per sortir de la crisi del coronavirus. Com sempre, ho ha fet amb xuleria i aires de saviesa, sense atacar en cap moment la nefasta gestió que està fent el Gobierno d'España.

8 de maig de 2020 (09:35 CET)

Xuleria de PePe Borrell davant l'ONU
Xuleria de PePe Borrell davant l'ONU
Segons Borrell, aquesta crisi del coronavirus està aixecant de nou "l'odi i la xenofòbia" i lalhora està donant una "nova oportunitat" per reformular els valors de la Unió Europea. En aquest sentit, l'exministro de Exteriores ha comparat aquest escenari amb el de la Segona Guerra Mundial, que va fer néixer una Europa de "solidaritat, obertura, llibertat, tolerància i respecte per l'estat de dret".  "El COVID-19 ha d'ajudar-nos a reconnectar amb aquestes arrels donant-nos una oportunitat de reconstruir consens i reforçar la solidaritat", ha afegit. 


Els seus darrers escàndols a Espanya i a Europa fan que la seva credibilitat sigui mínima. Borrell està endollat des de fa temps en un alt càrrec de la Unió Europea en què la seva presència és més que qüestionable. 
Fes-ho córrer
Destacades
Top Notícies