Política

Xavier Sala-i-Martin ensorra Jéssica Albiach amb aquesta piulada de la comuna amb el cartellet

L'economista català recorda a la 'comuna' que es va posicionar a favor de la repressió de l'article 155

30 de novembre de 2020 (16:33 CET)

Xavier Sala-i-Martin
Xavier Sala-i-Martin

La diputada i cap de llista dels Comuns al Parlament, Jèssica Albiach, se les ha tingut amb el prestigiós economista Xavier Sala-i-Martin arran d'un "m'agrada" que aquest havia fet en un missatge de la política.

Aquest gest va ser copsat com una befa i Albiach s'hi va encarar, donant origen a un intercanvi de retrets. L'economista ha criticat que Albiach utilitzés aquests comportaments a xarxes i no els seus escrits per atacar-lo o criticar-lo. "Entenc que estiguis molt nerviosa però calma't: no ets a un bar de la camorra sinó que ets diputada al parlament de Catalunya. Comporta't com a tal!", ha escrit. [banner-DFP_1]

Xavier Sala i Martin

La 'comuna', fent-se la víctima, ha criticat el to "paternalista" de Sala-i-Martin, per després l'economista acusar-la de pertànyer a la dreta més rància de Vox, Partido Popular i Ciudadanos, il·lustrant el missatge amb aquella foto en què Albiach exhibia el 'no'. 

Considera el també professor a la Universitat de Columbia que, rere aquest paternalisme, hi ha una figura política que avala la repressió i aquell Estado español que s'adreça al poble de Catalunya a hòsties, imposant el seu criteri. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades