Política

VOX: "No condenamos el machismo ni la homofobia en el deporte"

Les eleccions d'Andalusia del 2 de desembre van donar un missatge: la irrupció de Vox. L'hegemonia històrica del PSOE primer de Manuel Chavez i després de Susana Diaz es trencava i el partit ultra treia 12 diputats d'un total de 109 que formen l'arc parlamentari. D'aquesta manera, juntament amb Ciudadanos i Partido Popular formaven el Trifachit.

20 de febrer de 2019 (22:25 CET)

VOX: "No condenamos el machismo ni la homofobia en el deporte"
VOX: "No condenamos el machismo ni la homofobia en el deporte"
Després d'unes setmanes de teatre, fent veure que estaven negociant un acord que ja estava fet d'inici, la formació que lidera Santiago Abascal va exigir la derogació de la Llei de Violència sobre la Dona i l'eliminació de diferents ajudes a col·lectius de dones maltractades. 


Paral·lelament,a amb un tema també molt debatut els últims anys com més l'homofòbia a l'esport i les dificultats dels esportistes per sortir de l'armari, Vox també hi va estar en desacord i va rebutjar comdenar aquesta xacra. En aquest sentit, tal com us vam EXPLICAR AQUI Vox vol acabar amb les xerrades formatives de sexualitat que ajudin als joves a conèixer millor al seu cos i esta més preparats a l'hora d'afrontar la seva sexualitat. 
Fes-ho córrer
Destacades