Política

Els volen com a carn de canó: El Glorioso Ejército Español comença una campanya per aconseguir soldats a les zones més espanyolistes de Catalunya

Menyspreu absolut del Gobierno de España a una gent a qui tenen per no res

14 de setembre de 2020 (19:39 CET)

Ejército español
Ejército español

Els partits espanyols a Catalunya solen tenir uns bons resultats als pobles i ciutats amb una renda per càpita més baixa. Una cosa va lligada amb l'altra i es tracta de zones on el fracàs escolar i professional és elevat.

El Glorioso Ejército Español ho sap i intenta enganxar carn de canó espanyolista a aquestes zones. És l'única proposta que tenen pels seus: agafar armes i reprimir. [banner-DFP_1]

La Lore

En aquest sentit han decidit iniciar una campanya a diversos municipis catalans on el vot unionista és majoritari. Han començat per Badalona i Castelldefels on el vot al PP és elevat.

No obstant s'equivoquen d'estratègia. Han de buscar pobles i ciutats amb un alt vot de VOX. Joves molt més violents i disposats a agafar les armes per "dar nuestra vida por España". O potser ni així ja que molt d'aquest jovent creu que la pagueta o la petita delinqüència és més productiva.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades