Política

La virreina Cunillera torna a ajornar sine die la taula de diàleg amb l'enèssima excusa

La delegada del govern espanyol a Catalunya considera que és Aragonès qui ha d'anar a la conferència de presidents

14 de octubre de 2020 (15:16 CET)

Teresa Cunillera
Teresa Cunillera

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, creu que la taula de diàleg queda en 'stand by' per la campanya electoral de les eleccions del 14 de febrer. En una entrevista a Ràdio 4 i La2, no ha concretat si la taula no es reunirà fins després dels comicis i ha afegit que "tant de bo es reunís ja".

Segons Cunillera, aquesta taula hauria d'estar presidida pel vicepresident del Govern amb funcions, Pere Aragonès. De la mateixa manera, creu que Aragonès és qui ha d'anar a la conferència de presidents autonòmics del 26 d'octubre amb la presència de la presidenta de la Comissió Europea, Ursula Von der Leyen.

Gabriel Rufián

Cunillera ha explicat que ha parlat amb algun conseller del Govern sobre la presència de l'executiu català a la conferència de presidents. Ahir la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, va confirmar que el Govern hi anirà però que encara no ha decidit qui ho farà en nom de l'executiu català.

Cunillera ha remarcat la importància de la presència de la Generalitat en aquest fòrum i ha recordat que si no s'hi va, les decisions es prenen igualment.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades