Política

VÍDEO URGENT: Espinosa de los Monteros parla en català al Congreso... i no l'esbronquen com passava amb Tardà

El portaveu de Vox parla en català al Congreso i no s'entén res

22 de octubre de 2020 (11:18 CET)

Iván Espinosa de los Monteros parla català al Congreso
Iván Espinosa de los Monteros parla català al Congreso

El portaveu de Vox al Congreso de los Diputados Iván Espinosa de los Monteros ha intervingut al Congreso de los Diputados amb motiu de moció de censura presentada per Vox i que pretenia -sense èxit- acabar amb el Gobierno d'España de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias. 

Espinosa de los Monteros ha fet el ridícul i amb un català pitjor que el de Gabriel Rufián ha pronunciat una frase que costa d'entendre i que cal repetir-la dues vegades per comprendre el significat de la frase. 

VÍDEO: Clatellot espectacular de Xabier Fortes a Iván Espinosa de los Monteros

Sorprèn que 'catalanitza' el nom del cap de llista de Vox per la demarcació de Barcelona, Ignacio Garriga, adreçant-se a ell com "Ignasi Garriga", una manera que ell no utilizta tampoc a Catalunya, fent-se dir "Ignacio". Una catalanització incoherent, ja que després es nega a dir "Generalitat" i diu "Generalidad". 

Les paraules d'Espinosa de los Monteros han recordat aquella confessió de l'expresident del Gobierno d'España, José María Aznar, que assegurava durant el pujolisme que "parlava en català a la intimitat".  La presidenta del Parlament, Meritxell Batet, ha permès aquestes paraules quan la presidència d'aquesta Cambra no permetia que Joan Tardà parlés en la nostra llengua. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades