Política

VÍDEO: Una tuitaire en té prou amb 2 minuts i 15 segons per ensorrar Ada Colau i com ha degradat Barcelona

Núria Corral resumeix perfectament la nefasta gestió de l'alcaldessa de Barcelona

23 de novembre de 2020 (09:10 CET)

Núria Corral, tuitaire
Núria Corral, tuitaire

La ciutat de Barcelona està en plena decadència a causa de la gestió de la seva alcaldessa Ada Colau. Una capital referent a Europa i al món s'ha convertit en una ciutat bruta i plena de pobresa. I la culpa de tot plegat, segons una tuitaire i segons el paper de molts catalans, no és de la pandèmia sinó que aquest Ajuntament no sap com gestionar-la. 

La Núria Corral ens explica que els barcelonins -i els catalans- estan farts d'aquesta nefasta gestió. L'únic que importa a la Colau és potenciar la bici, quan Barcelona sempre ha estat una ciutat de 'motos', vehicles que han ajudat a reduir la contaminació i que, a més, paguen els seus impostos. 

Ada Colau

Ara, aquestes motos no poden circular per la ciutat perquè tenen trampes en forma de blocs de formigó punxeguts amb els quals, si cauen i impacten amb ells, es mataran. L'altra xacra és la delinqüència i la pobresa. Els carrers estan plens de sense-sostres i l'Ajuntament no fa res per impedir-ho.

La cirereta que faltava era el boicot a Amazon. La tuiraire esclata perquè, com en una dictadura, ens diuen el què hem de fer i el què no. On hem de comprar i on no. Per altra banda, molts petits comerços anuncien els seus productes a Amazon, de manera que aquesta petició també els perjudica a ells. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies