Política

VÍDEO: Repassada espectacular de Laura Borràs a Pedro Sánchez

La portaveu de JxCat demana una "reconstrucció" de la justícia espanyola i, especialment, de la fiscalia

29 de juliol de 2020 (16:05 CET)

Laura Borràs
Laura Borràs

La portaveu de JxCat, Laura Borràs, afirma que la suspensió del tercer grau "demostra que en el cas dels presos polítics no s'administra justícia sinó venjança" i diu a Sánchez que "la seva venjança és també la seva vergonya". Durant la seva intervenció al ple del Congrés, ha demanat un pla de "reconstrucció" de la justícia. Especialment, ha dit, de la fiscalia "aquella que vostè diu que ja se sap de qui depèn". Borràs ha defensat la vocació europeista de la seva formació i ha acusat Espanya de pensar només en Europa quan la necessita" i de "demostrar poc respecte cap als drets fonamentals que defensa".

Malgrat això, ha dit que l'acord del Consell Europeu és positiu però que les preocupa com els distribuiran els fons i si es farà una "distribució centralista". "Ho decidiran unilateralment?", s'ha preguntat Borràs.

"Li demanem que a l'hora de fer el pla de reconstrucció sigui més europeu i tingui el compte els interessos de tots els grups. Europa els ha concedit una nova oportunitat però la seva credibilitat està en entredit", ha afegit.

Laura Borràs

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades