Política

VÍDEO Un regidor del PSOE de Lleida quan acaba el ple municipal: "A tomá po culo"

Lamentable expressió d'un regidor que amb el seu nivell no hauria ni d'anar a una llista electoral

1 de agost de 2020 (18:02 CET)

Jaume Sellés al mig
Jaume Sellés al mig

El PSOE a Catalunya ha d'anar recollint el bo i millor de cada casa per poder fer llistes electorals. Hi ha exemples de tot tipus i recentment hem pogut veure com sortia a la llum un greu escàndol de corrupció a l'Hospitalet de Llobregat amb dos regidors socialistes implicats i com a Terrassa un altre parell de regidors socialistes van fer comentaris homòfobs.

Arnau Ramírez

Sembla ser que aquesta classe de comentaris propis de "cuñados" de barra de bar estan molt extesos dins del partit i han arribat fins a Lleida. No us perdeu aquest vídeo. És el final del ple municipal i l'Alcalde Miquel Pueyo (és la persona que surt al vídeo) acomiada la resta de regidors com sol ser habitual. El ple és telemàtic com a mesura de seguretat contra la covid-19, una mesura que han adoptat tots els Ajuntaments catalans i que alguns, malgrat que ja podrien fer la sessió respectant les distàncies de seguretat, han decidit mantenir en aquest format.

Jaume Sellés, regidor del PSOE a l'oposició, pensava que ja s'havia tallat la connexió i se l'escolta dir "A tomá po culo", una expressió que en castellà seria "a tomar por culo" però que en dialecte xoni sona com ha dit el regidor. La frase ha aixecat molta polseguera a Lleida i el PSC ha intentat sortir del pas dient que és "una frase espontània que no anava dirigida contra ningú". Qui sap si el prope ple es farà des del Bar Casa Paco.

A tomá po culo, d'un regidor socialista

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades