Política

VÍDEO: Rahola desemmascara el Gobierno más progresista de la Historia pel seu tracte als presos polítics

L'escriptora diu tota la veritat sobre les incoherències ideològiques del partit de Pablo Iglesias

3 de desembre de 2020 (12:56 CET)

Pilar Rahola al seu canal de Youtube
Pilar Rahola al seu canal de Youtube

La periodista i escriptora catalana Pilar Rahola fa uns mesos va obrir el seu canal de Youtube i està sent un èxit. Les seves intervencions comentades per diferents mitjans de comunicació per la seva contundència i valentia, no dubtant en criticar tot aquell que mereix una crítica.

Queden dos mesos llargs per a la celebració de les eleccions al Parlament i els partits comencen a fer els seus moviments. Laura Borràs serà la candidata de Junts per Catalunya, ERC s'acosta als Comuns, Ciudadanos s'ensorra a la misèria i Toni Castellà serà el candidat de Demòcrates. 

Pilar Rahola

En una de les últimes intervencions, Rahola ha repassat de valent els partits de l'esquerra espanyola, PSOE i Podemos, en relació al debat que s'ha posat sobre la taula sobre una reforma del Código Penal per modificar retroactivament l'article de la sedició o per acordar un indult.

L'escriptora considera que "ja n'hi ha prou de jugar amb els presos polítics". "L'espectacle que estan fent és una autèntica vergonya. Estan jugant electoralment amb la repressió que ha patit el poble de Catalunya", ha continuat per, finalment carregar contra la doble moral de Podemos: "Els antisistema convertits en la crossa del sistema. Són els blanquejadors de la repressió".

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies