Política

VÍDEO: Polònia remata Carlos Carrizosa

El programa d'humor de TV3 enfonsa el líder de Ciudadanos

22 de febrer de 2021 (08:11 CET)

Carlos Carrizosa a Polonia
Carlos Carrizosa a Polonia

Les eleccions del 14 de febrer al Parlament van deixar molts titulars. La victòria àmplia de l'independentisme, l'entrada de Vox a la Cambra Catalana i l'ensorrament de Partido Popular i Ciudadanos. La desfeta dels populars era esperada, la de de Ciudadanos també, però no tant.

El partit de Carlos Carrizosa va passar de 36 diputats a sis. Els taronges es van convertir en el penúltim partit quan havien estat el primer. És per això que el programa d'humor i de sàtira política, Polònia, ha fet befa de tot plegat.[banner-DFP_1]

El programa dirigit per Toni Soler ha emès un gag en el qual apareix Carlos Carrizosa, trist, cantant. La lletra és espectacular: Menudo hostión, casi un millón (de vots) se van para no volver. Si somos seis ya no veréis qué pongo si saco un cartel. Nos ha ido tan mal que ya no da señal cuando llamo a Susanna Griso. Estamos en fase de demolición, cuál era mi password d'Infojobs. Los shows los montarán en Vox y a mí me tocará aplaudir.  A mí ni se me va a ver ni en el Canal Parlament. Soy un apestao. Me han robao la crispación. Me tocaba a mí cerrar teuvetrés". 

Tothom esperava Polònia. El primer programa després de les eleccions va tenir molt d'èxit amb unes dades espectaculars d'audiència. 22% de quota de pantalla 600.000 espectadors. També vam poder veure Ignacio Garriga. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades