Política

VÍDEO: Pilar Rahola esclata per les converses personals filtrades pels Piolins... amb un clatellot a Jéssica Albiach per fer-ne sang

La periodista i escriptora retreu a Albiach que hagi aprofitat les escoltes per criticar

7 de novembre de 2020 (16:48 CET)

Pilar Rahola
Pilar Rahola

Pilar Rahola ha criticat que s'hagin fet públiques converses seves "trossejades i fora de context", i denuncia la vulneració de drets per part dels "aparells repressors de l'Estat". "Tots nosaltres tenim converses d'aquestes, cap de nosaltres sobreviuria a una escolta de converses amb amics o familiars", ha indicat en un vídeo que ha publicat a Youtube, on ha lamentat que la ciutadania s'hagi acostumat a aquest tipus d'"abusos" per part de l'Estat. "La Guàrdia Civil el que fa és escampar tot això, ho envia als mitjans i ho fa per destrossar persones, per destruir credibilitats", ha continuat Rahola, que ha criticat que líders polítics com Jèssica Albiach ho hagin aprofitat per criticar.

Pilar Rahola

Rahola ha afegit que Albiach sap perfectament el que li va passar a Podem amb converses privades, i l'independentisme, diu, va estar al seu costat. "Però quan es tracta de l'independentisme no hi ha progres, ni solidaritat d'esquerres, no hi ha preocupació democràtica. Hi ha 'que es fotin', anem a destruir-los una mica més", ha etzibat.

Una de les converses captades per la Guàrdia Civil en el 'cas Voloh', publicada pel diari 'El Periódico', mostra com Pilar Rahola es queixa a David Madí de la seva poca presència a TV3, tot subratllant que és l'única que defensa l'espai de Junts per Catalunya. "No es tracta d'augmentar, sinó de mantenir la que hi havia, que era mínima. 10 minuts un dilluns, 10 minuts dimarts i 10 minuts al FAQS", apunta Rahola, que remarca que tot això "li faran pagar" a Vicent Sanchis, director de TV3. Madí constata que Sanchis "juga als cavalls i creu que el cavall guanyador és l'altre", en referència a ERC, i "fa mèrits per sobreviure el dia després". La tertuliana remarca que si Junts es manté al Govern haurà de "controlar aquest tema".

https://www.youtube.com/watch?v=SypKBRkjfOk

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades