Política

VÍDEO: El periodista ultra Erik Encinas no s'atreveix a anar a un debat amb Albert Donaire

El Mosso hi reacciona de manera brillant amb un 'mem' que es fa viral

28 de juliol de 2020 (14:39 CET)

Erik Encinas
Erik Encinas

El periodista ultra Érik Encinas no va anar finalment al debat de TeveCat amb Albert Donaire. L'espanyolista no va acceptar un cara a cara amb el coordinador de Mossos per la República, un dels activistes més importants de l'independentisme a les xarxes socials. En una piulada on etiqueta el bo i millor del feixisme, Encinas explica els motius pels quals decideix no acceptar aquest repte: perquè considera que té raó i que no cal discutir amb el seu interlocutor. 

Continua la campanya homòfoba d'Albert Soler contra Albert Donaire

Encinas, en el vídeo publicat a Twitter, reconeix que les seves acusacions sobre Donaire estan perfectament provades i acreditades i és per aquest motiu que no considera necessari, convenient que el Mosso independentista s'expliqui. La xarxa ha reaccionat a aquestes paraules i els usuaris l'han titllat de "cagat" i "gallina". També l'han considerat covard per no atrevir-se a donar la cara i a defensar públicament la seva posició. 

 

 

El propi Donaire hi ha reaccionat d'una manera espectacular. Sense escriure res, sense lletra, ha publicat una imatge d'un GIF en el qual es pot veure una canonada expulsant excrements, donant a entendre la por d'Encinas a l'hora de presentar-se al programa. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades