Política

VÍDEO: El periodista ultra Erik Encinas acusa la CUP de "controlar el Twitter del 324"

Ha pronunciat aquestes paraules a l'Opina Youth de Teve.cat

17 de novembre de 2020 (12:57 CET)

Erik Encinas en Opina Youth
Erik Encinas en Opina Youth

El programa Opina Youth, de Teve.cat, ha comptat amb la presència d'Erik Encinas. Per qui no el conegui és un periodista ultra, col·laborador de diferents mitjans de comunicació i amb arguments, per dir-ho d'alguna manera, delirants.

Encinas, en una conversa amb el candidat a les primàries de Democràtes de Girona, Albert Donaire, ha explicat que "el Twitter del 234 el controla la CUP". Donaire es pixava de riure. És a dir que en Carles Riera i la Maria Sirvent, a més de la seva feina al Parlament, gestionen els continguts d'aquest compte.

Erik Encinas

Finalment Encinas ha decidit anar a Opina Youth i coincidir amb Donaire. Tal com us vam EXPLICAR AQUÍ, aquesta no era la primera trobada programada. Fa temps es va intentar organitzar un debat polític entre ambdós i, finalment, l'ultra va fer marxa enrere. 

Encinas va explicar fa temps a través de les xarxes socials que el CNI, seguint ordres de Pedro Sánchez, el va perseguir durant dies amb objectius poc amistosos i es va acabar refugiant a França, demanant 'ajuda' a les autoritats franceses. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades