Política

VÍDEO: Pere Aragonès fuig d'estudi quan li pregunten pel veto d'ERC a l'entrada d'Oriol Mitjà al Govern

ERC no vol experts que no acatin les ordres del partit

25 de octubre de 2020 (12:42 CET)

Pere Aragonès
Pere Aragonès

ERC intenta aprofitar la pandèmia de coronavirus per rebaixar el clam independentista. La jugada és clara: desactivar el President Puigdemont i intentar que els votants independentistes ho facin en clau social i no en clau nacional.

Si ho aconsegueixen podrien obtenir el nombre de votants suficient per quedar per davant de Junts per Catalunya. L'experiència del 20D, quan Puigdemont va fer una espectacular remontada, els recomana seguir aquesta estratègia que pot ser demolidora per Catalunya.

Oriol Mitjà

Els d'Aragonès intenten vendre gestió però el balanç és ben magre. Les conselleries més discutides durant la gestió de la pandèmia han estat Salut i Treball i Afers Socials, les dues en mans dels republicans. En aquest sentit, un dels més crítics ha estat l'epidemòleg Oriol Mitjà.

Aquesta setmana el propi Mitjà ha explicat que el President Torra li va oferir entrar al govern amb rang de Conseller però que ERC (Lluís Salvadó ja va deixar ben clars els criteris i Mitjà no els compleix) va posar pals a les rodes. Pere Aragonès va ser entrevistat ahir al FAQS i es va negar a donar explicacions quan Cris Puig li va fer la pregunta clau de la nit:

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies