Política

VÍDEO: Manipulació vergonyosa d'una periodista de Telecinco per criminalitzar l'independentisme

La cadena fatxa manipula la Diada i fa creure a l'espanyolada que els catalans són violents

14 de setembre de 2020 (10:18 CET)

Telecinco manipula sobre la Diada
Telecinco manipula sobre la Diada

La Diada d'enguany va ser atípica. Després d'una dècada de manifestacions multitudinàries amb un milió de persones al carrer, la pandèmia del coronavirus ha obligat als organitzadors i als assistents a adaptar-se a les circumstàncies i la presència al carrer ha estat més amb el cor que amb els peus. 

Pilar Rahola a TV3

El que sí que ha estat igual que els altres anys ha estat el caràcter pacífic i cívic de l'independentisme. Cap paper a terra i gens de violència. Només un contenidor cremat en una ciutat de gairebé dos milions d'habitants, que una periodista de Telecinco va aprofitar per criminalitzar el moviment.

El vídeo s'ha fet viral a xarxes socials per demostrar la manipulació constant dels mitjans espanyols. La periodista explicava que els manifestants havien incendiat contenidors i que s'havien viscut episodis de violència.

 

 

Durant l'emissió del vídeo es poden sentir ciutadans que es troben al carrer i criden que només s'ha incendiat un contenidor. Aquesta és la manipulació habitual que serveix a l'espanyolada per pensar que  els catalans són violents.  

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades