Política

VÍDEO: Josep Bou al límit de l'infart cridant durant una tertúlia

El regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona perd els nervis en una tertúlia

3 de desembre de 2020 (16:32 CET)

Josep Bou a Tevecat
Josep Bou a Tevecat

El programa Opina Youth de Tevecat, presentat per Sergi Àlex, seguint el seu esperit plural i de donar veu a totes les formacions, ha comptat amb la presència d'Adrià Julià, candidat a les primàries de Força Catalunya, un partit silenciat pels mitjans de comunicació tradicionals.

Guillem Garcia

A l'altre costat de taula hi havia el regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou (i una gran quantitat de cognoms catalans més). El debat era més o menys tranquil fins que Bou va perdre els nervis, es va encendre i va començar a cridar alçant els braços i fent escarafalls. 

Bou, lluny de callar i de tranquil·litzar-se, anava pujant els decibels i amenaçava en cridar encara més: "que no cridis més, hombre", va esclatar Bou insistint que el seu interlocutor era un "incendiari". 

"Tu ets un incendiari", exclamava Bou mentre Adrià Julià li recordava que el que sí que és incendiari és avalar el discurs de la violència i la repressió de l'estat, defensant els Piolins de l'"a por ellos". "Jo vull una Catalunya unida, jo no sóc incendiari, jo em dedico a fer pa", concloïa Bou. A fer pa i a fer el ridícul. La realitat és que Josep Bou està totalment acabat i fins i tot VOX li ha negat el pà i la sal després que s'inventés - sense dir expressament el nom - que "un partido me ha ofrecido" encapçalar la llista.

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies