Política

VÍDEO Josep Bou heroi dels feixistes del "Día de la Raza": Diu que cantar el Cara al Sol és llibertat d'expressió

El regidor de l'Ajuntament de Barcelona fa números per fitxar per VOX

16 de octubre de 2020 (09:36 CET)

Josep Bou a Betevé
Josep Bou a Betevé

Josep Bou i Vila i molts altres cognoms catalans més és regidor del Partido Popular a l'Ajuntament de Barcelona. De fet, la seva entrada a la Plaça Sant Jaume va anar de molts pocs vots i el PP gairebé es queda fora de l'Ajuntament de la capital catalana. 

Aquesta presència, però, fa que pugui dir barbaritats cada vegada que veu una càmera o agafa un micròfon. En una entrevista a Betevé va comentar els crits i símbols feixistes i franquistes que es van veure i sentir al monument de Colom, durant el 12 d'Octubre, en què alguns dels seus participants van celebrar el 'Día de la Raza' cantant el Cara al Sol.

Josep Bou

Bou va considerar "llibertat d'expressió" cantar el Cara al Sol. “Aquesta gent no crema contenedors (sic)“, deia Bou per argumentar el "pacifisme" i l'actitud "no violenta" dels feixistes enfront els CDRs que, segons ell, causen aldarulls i violència.

Tot plegat demostra la proximitat de Bou amb aquests "nois". Li deuen recordar a ell de jove, quan estava a l'òrbita de partits a la dreta de la dreta i que tenien per costum aixecar el braç ben alt per "demanar taxis".

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies