Política

VÍDEO: Jon Inarritu felicita la Diada en un català impecable i dóna una lliçó als Rufians i companyia

És la diferència entre respectar i estimar una llengua i una cultura i aprofitar-se'n d'ella

11 de setembre de 2020 (18:56 CET)

Jon Iñarritu
Jon Iñarritu

Catalunya celebra avui la seva Diada Nacional. Els ciutadans dels pobles oprimits saben de la gran importància d'un dia com aquest i Jon Iñárritu, independentista basc de pedra picada, ha volgut enviar un vídeo als catalans per desitjar-nos una bona Diada.

El diputat d'EH-Bildu és un habitual de les manifestacions de l'11 de setembre a Catalunya però aquest any no hi serà tenint en compte la situació sanitària que es viu a Catalunya i a tot el món.

Ignacio Garriga

El diputat basc envia una abraçada solidària al poble de Catalunya i ho fa parlant en català. Ho fa de forma més que correcta demostrant que els arguments de l'espanyolada contra el català i el fet de negar-se a parlar-lo és una qüestió d'odi i de poc interès.

Trobem molts exemples de gent de fora de Catalunya que ha assolit un nivell de català molt bo. És el cas d'Íñigo Errejón i, val a dir-ho, Leonor de Borbón. En canvi a Catalunya molts estan orgullosos de no parlar-lo bé i d'altres, com Rufián, simplement el parlen - i malament - quan convé i se'n serveixen per arribar lluny. La diferència entre Iñárritu i aquests aprofitats.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies