Política

VÍDEO: Joan Tardà anuncia que ERC ha abandonat la unilateralitat i se suma a la teoria de "passar el dol" per l'1O

L'exportaveu d'ERC reconeix que el seu partit ha abandonat la unilateralitat

3 de desembre de 2020 (07:42 CET)

Joan Tardà, exportaveu d'ERC
Joan Tardà, exportaveu d'ERC

L'exportaveu d'ERC al Congreso de los Diputados Joan Tardà ha concedit una entrevista al segon canal de Televisión Española, amb Gemma Nierga i ha explicat el present i futur del seu partit així com també ha valorat com veu les properes eleccions del 14 de febrer. 

Gabriel Rufian, d'ERC

Tardà ha subscrit les paraules de la seva companya d'ERC que, tal com us vam EXPLICAR AQUÍ,  va exposar que Junts per Catalunya no ha fet el dol i continua ancorat en l'1 d'octubre. D'aquesta manera, Tardà ha reconegut sense embuts que el camí de la unilateralitat no és el camí d'ERC.

El republicà deixa d'aquesta molt clara la posició del seu partit i obra la porta de bat a bat a l'escenari de canviar el model de pacte, deixant fora Junts per Catalunya del Govern de la Generalitat i mirant cap als Comuns. 

Els republicans els darrers dies han insistit en què no formaran Govern amb el PSC i ataquen pensadors propers a Junts per Catalunya d'alimentar la teoria d'un Tripartit 3. El que no expliquen és la possibilitat d'un Govern amb els Comuns amb el suport extern (no govern) del PSC. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies