Política

VÍDEO: Espectacular humiliació del President Torra a Miquel Iceta

L'hemeroteca no perdona el socialista

8 de agost de 2020 (20:55 CET)

Quim Torra
Quim Torra

Miquel Iceta és un home de partit, de Partido Socialista Obrero Español, per ser més exactes. Tota la vida xuclant de la mamella com altres personatges com PePe Zaragoza. I sempre disposat a fer allò que li manessin.

Abans de ser primer secretari de la Federación Catalana del PSOE (un nom molt més escaient que PSC) Miquel Iceta va passar per ple de càrrecs de més baix nivell on calia - com es diu col·loquialment - "menjar-se molts marrons".

El President Quim Torra

A ell no se li queien els anells i feia allò que calia i li manaven els amos. Un d'aquests amos era José Montilla, un altre que tota la vida ha viscut de la política i no se li coneix cap mèrit més enllà d'arribar de rebot a la presidència de la Generalitat sense parlar correctament la llengua pròpia del país. L'any 2008 Montilla va decidir fer una negociació bilateral amb Zapatero. La mateixa negociació bilateral que ara demana el President Torra.

Ara Iceta critica Torra, aleshores sortia a defensar el què va fer Montilla. I ho tornaria a fer les vegades que calgui. "To por el partío", que deia un socialista andalús. El clatellot del President Torra és espectacular. Gaudiu-ne:

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades