Política

VÍDEO: El Doctor Cabeza lamenta que Franco prohibís l'avortament perquè "no habrían nacido tantos separatistas hijos de p***"

El Doctor Cabezas demostra que és l'heroi de l'espanyolada amb unes declaracions incendiàries

14 de setembre de 2020 (13:01 CET)

Doctor Cabeza
Doctor Cabeza

Divendres passat es va celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Un 11 de setembre atípic, ja que la pandèmia del coronavirus va obligar els catalans a quedar-se a casa i no es va poder repetir la gran manifestació d'un milió de persones.

A Espanya, tot segueix igual. Durant la Diada i cada dia. A la tertúlia de Cuatro hi participava el Doctor Cabezas que va aprofitar l'altaveu per insultar l'independentisme. Durant l'ofrena floral a Rafel Casanova, Cabezas va atacar greument els representants polítics que hi participaven: 

Seu d'Òmnium

La culpa de toda esta gente que no está muy bien de arriba, la tiene un personaje que fue Franco... que tenía que haber aprobado la ley del aborto en el año 50 y no hubiera nacido tanto hijo de... Lo que hay".

I encara no havia acabat. "Toda esta gente no pueden estar". És a dir, els exterminaria? Els afusellaria? Havia començat la frase dient que no insultaria ningú. No els insultaria però acabaria amb la seva vida.

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades