Política

VÍDEO: El discurs calcat entre Maragall i Valls per justificar el vot favorable als pressupostos de Colau

ERC vol quedar bé amb els Comuns i fa aquest favor a l'alcaldessa de Barcelona

28 de desembre de 2020 (10:46 CET)

Ernest Maragall a Beteve
Ernest Maragall a Beteve

Ada Colau és l'actual alcaldessa de Barcelona. L'exportaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca va repetir la primavera de l'any 2019 al capdavant de l'Ajuntament de Barcelona, tot i que els Comuns no van ser el partit més votat. Manuel Valls, actuant com a candidat de Barcelona pel Canvi-Ciudadanos, va donar suport a la 'comuna' amb l'objectiu d'evitar que l'alcalde fos Ernest Maragall, d'ERC.

Ada Colau

Ara, un any i mig després, el germà de l'expresident ha oblidat aquesta jugada bruta i ha demostrat ser un excel·lent home de partit. ERC donarà suport als comptes municipals presentats per Ada Colau. Aquesta decisió deu ser casualitat i les eleccions del 14 de febrer al Parlament i el més que probable acord d'ERC i Comuns per fer un Govern de coalició no hi deu tenir res a veure. 

Sorprèn també que les paraules d'Ernest Maragall siguin calcades a les de Manuel Valls. Ambdós estan d'acord amb les polítiques d'Ada Colau i consideren que són adequades pels barcelonins i les barcelonines.

D'aquesta similitud se n'ha fet ressò la coneguda tuitaire Cristina Gallifantes, que veu ampliat el suport a Colau i ho considera un "quadripartit". Aquestes formacions serien els mateixos Comuns, ERC, PSC i Manuel Valls i els seus amics. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades