Política

VÍDEO: Cau l'estanquera a Sabadell i l'espanyolisme no trigarà a exigir la detenció de "esa tal Hortensia"

L'espanyolisme ha exigit que "la repongan inmediatamente"

23 de gener de 2021 (11:59 CET)

L'estanquera cau a Sabadell
L'estanquera cau a Sabadell

Després del temporal Filomena arriba l'Hortènsia. En principi no es preveu tanta afectació com amb l'anterior però el vent ha provocat greus desperfectes a alguns pobles i ciutats de Catalunya.

És el cas de Sabadell, ciutat governada pel PSOE i per la carraca comuna, i que compleix la llei de banderes. En aquest sentit s'estableix que l'estanquera se situarà en posició preeminent al mig. Té preferència sobre la catalana que, pot col·locar-se en posició central, si també s'hi col·loquen la bandera europea i la de la ciutat, que van als extrems.[banner-DFP_1]

Jordi Alba

En aquest sentit la ventada provocada per l'Hortènsia ha fet caure l'estanquera. Quan ho sàpiga l'espanyolada no trigarà a demanar que detenguin "esa tal Hortensia", pensant-se que ha estat una ciutadana qui ha arrencat la bandera del país veí.

L'usuari Quim ho comenta de forma irònica però malauradament a Sabadell encara falta molt per fer. La presència de socialistes (malgrat el funest record de Manuel Bustos a la seva etapa a l'alcaldia) i comuns al govern és símptoma que l'espanyolització de la ciutat és un fet.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades