Política

VÍDEO: Els Borbons fan retirar una senyal de trànsit perquè hi ha un llaç groc

Preparao, Letizia i borbonetes són a les Illes per gaudir de les vacances d'estiu

11 de agost de 2020 (10:47 CET)

Retirada senyal
Retirada senyal

Els Borbons ja són a les Illes per gaudir de les habituals vacances d'estiu. Es tracta d'una tradició que va iniciar el Campechano i que el seu fill, com tantes altres coses, ha mantingut. Aquest any teòricament deien que només tindrien dos dies de vacances però ja en fa més que són al Palau de Marivent.

La família reial espanyola va visitar ahir Petra amb el poble dividit entre manifestants que demanaven l'abdicació del Borbó i altres, convocats per l'entitat ultra presidida per el líder de VOX a les Balears, cridaven "Arriba España" i "Viva la Reina Letizia".

La jugada de la Casa Real per espolsar les culpes a Felipe VI

Abans de l'arribada dels Borbons, la seguretat de la Casa Real ha volgut comprovar que tot estigués a lloc però la paranoia ha anat massa lluny i un llaç groc ha encès totes les alarmes. El llaç estava pintat a una senyal de trànsit i no els donava temps d'esborrar-lo.

Solució? Treure la senyal. És igual si algun conductor o vianant en pot sortir perjudicat. L'important era que el Preparao i família no veiessin un llaç groc al seu recorregut o alguna càmera el pogués enregistrar. Ridícul absolut:

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades