Política

VÍDEO: L'aparició d'un espanyolitzat Pere Aragonès a Plats Bruts

APM posa la cara del republicà a David Güell i la trama s'entén perfectament

22 de gener de 2021 (08:31 CET)

Pere Aragonès a Plats Bruts
Pere Aragonès a Plats Bruts

Plats Bruts és i serà sempre una de les millors sèries de la Televisió de Catalunya. La protagonitzaven Joel Joan, Jordi Sànchez, Mònica Glaenzel i companyia i es va emetre a finals dels anys noranta i principis del 2000. Tot i això, les seves trames són més actuals que mai i s'ajusten perfectament a la realitat. 

Deixant de banda els preus immobiliaris dels que parlen, amb pessetes i abans que s'inflés la bombolla que després va explotar, Plats Bruts parla de política i de cultura catalana i no s'allunya de la realitat del 2020. [banner-DFP_1]

Joel Joan i Jordi Sànchez a Plats Bruts

En un dels capítols, en David Güell (Joel Joan) decideix renunciar a la seva catalanitat i fer les maletes cap a Madrid, on s'hi troba com a casa i se sent atret per la capital, per la gent, per la cultura i per la lengua del Imperio. 

El programa APM ha volgut fer una paròdia d'aquest moment i ha convertit el David en el vicepresident i secretari general d'ERC Pere Aragonès. El Lopes (Jordi Sànchez) és Quim Torra. Aquest últim està compromès amb el país, amb els valors, amb la cultura i balla sardanes. El primer està emmirallat i encegat per Madrid sense veure'n la part negativa. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades