Política

VÍDEO Anna Grau: "En Cataluña hay una plataforma que espía a los niños si hablan o no hablan catalán en el recreo"

La periodista ultra ataca Catalunya i els catalans a Televisión Española

24 de novembre de 2020 (12:22 CET)

Anna Grau en Televisión Española
Anna Grau en Televisión Española

La nova Llei d'Educació aprovada pel Gobierno d'España amb els vots afirmatius d'ERC i altres formacions regionalistes del Congreso ha aixecat molta polseguera i està servint a la la dreta espanyolista i catalanofòbica per atacar Catalunya i els catalans. 

Anna Grau, a Televisión Española, la televisió pública del Gobierno del Diálogo, ha trobat la càmera i l'altaveu per carregar contra la nostra llengua i contra la Plataforma per la Llengua, que treballa cada dia perquè el català no acabi desapareixent. 

Escola catalana

Grau, d'aquesta manera, ha repetit un dels arguments més utilitzats per Ciudadanos i per plataformes anti-llengua com Sociedad Civil Catalana. Considera que aquesta entitat, "subvencionada per la Generalitat", recalca intencionadament, "espia" si els nens parlen en català o en castellà al pati de les escoles.

No és un espionatge sinó la elaboració d'una estadísitca que preveu informar sobre l'ús de la nostra llengua, tant pel que fa l'edat del parlant com la localització geogràfica. Així, a la ciutat de Barcelona, un altre estudi, tal com vam VEURE AQUI, va concloure que només un de cada cinc catalans d'edats compreses entre 15 i 29 anys, parlen la nostra llengua. 

Albert Donaire, que serà cap de llista de Demòcrates a Girona si finalment el partit concorre a les eleccions, hi ha reaccionat i ha considerat que "el més fort és que ells es creuen les seves mentides". 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies