Política

VÍDEO: Albert Santin demostra el tarannà comunista i marxa durant una tertúlia perquè hi ha becaris

Sergi Àlex li recordava que aquest no és un problema de Teve.cat

13 de gener de 2021 (10:50 CET)

Sergi Àlex, presentador de l'Opina Youth
Sergi Àlex, presentador de l'Opina Youth

El programa Opina Youth de Teve.cat, que presenta Sergi Àlex, va viure un moment inèdit quan el convidat Albert Santín, que compartia debat amb Anthony Sànchez i altres tertulians, es va aixecar de la cadira i va abandonar el programa, deixant amb la paraula a la boca la resta de presents.

Tot comença a partir del minut sis, quan s'inicia una petita picabaralla amb el conductor de l'espai, en què el comunista es queixa per la presència de "becaris" a Teve.cat. Àlex, amb molta paciència i educació, li recorda que aquest és un problema que afecta a moltes empreses, no només aquesta i que la responsabilitat  no és de Teve.cat sinó del Gobierno d'Espanya que es va comprometre a fer un Estatut del Becari i no ho ha fet. A partir del minut 10,36, el comunista marxa. 

Sergi Àlex posa a lloc un feixista

Els arguments d'Àlex i de la resta de convidats no van agradar al comunista que no va trobar millor solució que abandonar el plató i anar-se'n cap a casa. Gairebé ensopega però va poder marxar sense cap problema.

Tot seguit, el debat va continuar endavant. Un debat que no era sobre els becaris sinó sobre la moderació a Catalunya i a la política catalana. Com és habitual, el programa representava la pluralitat de la societat catalana, amb convidats de diferents partits polítics. 

 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades