Política

Vergonyós titular de TV3 defensant el paper del Campechano el 23F

Forta polèmica a les xarxes per l'enèssim "error" de TV3

4 de agost de 2020 (22:53 CET)

Campechano
Campechano

El Campechano ja és fora de l'Estado español. S'especula que seria a Portugal però altres informacions van en sentit contrari i el país on havia viscut Juan Carlos I de petit simplement seria un lloc de pas per acabar a la República Dominicana on un bon amic seu hi té diverses propietats.

Una tercera opció, malgrat que això ho van dir al Chiringuito d'en Pedrerol i no té gaire credibilitat, indicaria que el destí del Campechano serien els Emirats Àrabs on també hi té molt bones relacions personals i comercials.

Pedro Sánchez

A tot arreu s'ha parlat del tema i els principals mitjans han recordat la figura del Campechano. TV3 ha destacat com a quelcom positiu el seu paper durant el cop d'estat del 23F. Segons la televisió pública catalana el Borbó va contribuir a aturar-lo i això és el què s'havia cregut tota la vida però en els darrers anys han anat sortint documents i testimonis a la llum segons els quals el Campechano estaria assabentat del cop militar (que hauria d'haver acabat amb una presidència d'Alfonso Armada i un govern de concentració) però quan la cosa va sortir malament perquè Tejero no va acceptar aquesta proposta, es va passar al pla B i es va decidir fer una "voladura controlada" del cop amb l'aparició televisiva.

La piulada del perfil del 324 ha rebut moltes crítiques per no ajustar-se a la realitat i per fer una defensa del Campechano en uns fets que precisament no el deixen en bon lloc.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades