Política

Vergonyós titular de TV3 contra Junts x Catalunya i Demòcrates

La Televisió de Catalunya cada vegada més a prop d'ERC

30 de desembre de 2020 (09:33 CET)

Laura Borràs
Laura Borràs

TV3 s'ha tret la careta definitivament i ha demostrat qui mana a la Televisió de Catalunya. Amb Sergi Sol amb molta influència i amb un Vicent Sanchís venut, és el moment de fer propaganda electoral a favor d'ERC. Les eleccions són a tocar i hi ha moltes cadires en joc.

Ahir sabíem que Junts per Catalunya de Laura Borràs i Carles Puigdemont havia arribat a un acord amb Demòcrates. D'aquesta manera, el partit independentista de Toni Castellà no aniria en solitari als comicis del 14F i es faria una llista unitària.

Activitat de la Marató de TV3

La manera com TV3 ha informat d'aquest moviment és vergonyosa, amb poca ètica periodista i molt allunyada, fins i tot, de mitjans espanyolistes. El canal 324 -tot i que la notícia és la unió de Junts i Demòcrates- aprofita per recordar que "ERC va trencar amb Demòcrates" i que dos membres de Demòcrates van participar en una trobada amb "partits xenòfobs". 

Més enllà de l'encert en qualificar de "xenòfobs" els partits presents en aquella trobada, el que és inadmissible és fer un titular amb les tres notícies, amb l'objectiu de blanquejar ERC i embrutar la unió entre Junts per Catalunya i Demòcrates. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies