Política

URGENT: Un tiroteig amb armes llargues provoca el pànic a Figueres

Els Mossos d'Esquadra investiguen un tiroteig que s'ha produït aquest dijous a la nit a Figueres al carrer Vilallonga. Els sospitosos han fugit amb cotxe en direcció Roses (Alt Empordà) just després dels fets i han abandonat un altre vehicle en un polígon industrial de la zona. Tot plegat ha passat al carrer Vilallonga de la capital alt-empordanesa i segons fonts properes al cas hi hauria dos ferits greus i un menys greu. La policia ha desplegat un dispositiu per intentar trobar els autors del tiroteig, que se sospita que són cinc persones, que podrien portar armes llargues.

13 de setembre de 2019 (09:38 CET)

URGENT: Un tiroteig amb armes llargues provoca el pànic a Figueres
URGENT: Un tiroteig amb armes llargues provoca el pànic a Figueres
Els Mossos, encara ara, segueixen buscant els responsables del tiroteig d'aquest dijous a la nit a Figueres i que va deixar tres ferits. La policia ha muntat un dispositiu en col·laboració amb la Guàrdia Urbana i la policia espanyola per intentar trobar entre quatre i cinc persones que van fugir amb un cotxe blanc, després d'haver-ne abandonat un altre en el polígon industrial de Vilatenim.

Els fets han passat aquest dijous a la nit al carrer Vilallonga de Figueres, just al costat del pas a nivell per on passen els trens que arriben a la capital de l'Alt Empordà. Després de disparar diversos trets amb armes llargues, els sospitosos han fugit en direcció a Roses amb el primer dels cotxes que després han abandonat. Tots dos vehicles tenen plaques franceses.
Als ferits se'ls ha traslladat a diversos hospitals gironins. Dos d'ells han anat al Trueta de Girona on després d'operar-los han quedat ingressats en estat menys greu.
Fes-ho córrer
Destacades