Política

URGENT: Contundent reacció del President Torra a la jugada bruta de la justícia espanyola contra els presos revocant el tercer grau

El Tribunal Supremo revoca el tercer grau dels presos polítics a petició de la Fiscalia del Diálogo

28 de juliol de 2020 (17:34 CET)

El President Quim Torra
El President Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha preguntat si aquest és diàleg que ofereix Espanya després que el jutjat de vigilància penitenciària número 5 de Catalunya hagi suspès amb efectes immediats el tercer grau penitenciari d'Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. Una decisió judicial com a conseqüència del recurs de la fiscalia en contra aquesta classificació penitenciària.

Els presos polítics

"No, la llei no preveu la venjança com a resposta", ha afegit el president Torra a través d'una piulada des del seu compte de Twitter. La magistrada dona tres dies a les defenses per presentar un recurs, però mentre es resol l'assumpte ordena que els presos tornin al segon grau.

 

 

Tal com us hem EXPLICAT AQUI, la justícia espanyola ha revocat el tercer grau als presos polítics i la dirigent de Ciudadanos, Lorena Roldán, ho ha celebrat com si hagués guanyat la Champions League. D'aquesta manera, la justícia espanyola s'atribueix, de nou, la capacitat per revocar una decisió administrativa, presa per experts en matèria penitènciaria. Qüestionar la seva professionalitat és inadmissible. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades